Monday 24 March 2014

Abraham's Daughter

Siitä on taas aikaa hieman vierähtänyt, toisaalta syyni ovat hyvät. Ainahan ne ovat ihan loistavat, mutta nyt ne ovat harvinaisen maukkaita. Sillä kerran vuodessahan sitä stressaa kouluunhakemisesta ja semmoisesta.

Nyt kun on Aallon ja Metropolian tehtävät paketissa, voi illan hengähtää kunnes uudella voittamisen riemulla sitten tekee Lahden Muotsikan tehtävät loppuun loppu viikon kuluessa. Ei sentään tarvitse aloittaa nollasta, vaan niistä on jo alustava työ tehty. Pitää vain kirjoittaa puhtaaksi essee, piirtää puhtaaksi sarjakuva ja väkertää tarotkortteja. Helppoa kuin heinänteko?

Kuten joka vuosi, otan lautaselleni ihan liikaa. Tietenkin, tänä vuonna olin viisaampi ja tiputin yhden koulun jonka myöhemmin jo lisäsin koska liika stressi on liikaa. Varsinkin kun käy aamuisin töissä ja muuta semmoista. On ollut nousuja ja laskuja, mutta voittajia ollaan. Myös se että kun yrittää mutta ei vaan tule, niin osaa ymmärtää antaa itselleen aikaa on hyvin tärkeää. Eilen teki mieli repiä hiuksia päästä irti, koska Aallon videon leikkauseditointi nyt ei vain luonnistunut, vaikka materiaali oli siinä niin.

Kaikki oli jo valmiina, oli vain enää se editointi yhdeksi kokonaisuudeksi. Päätin sitten muutaman leffan jälkeen, että en stressaa. Teen huomenna töiden jälkeen. Piste. Katsoin vielä yhden leffan, menin liian myöhään nukkumaan (työaamuksi) ja näin outoja unia. Työpäivä tuntui kevyeltä, ehkä hieman väsyneeltä. Töistä päästyäni kävin tulostuttamassa Aallon valokuvaustehtävän kuvat, ostin kirjan ja tulin kotiin. Hieman rentoutumista töistä ja videon editointi ohjelma auki. Tunti, hieman yli, niin kauan siinä meni kun se sitten oli leikattu.

Eli kyllä se tästä ja elämä voittaa.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.