Tuesday 12 March 2013

Wonderwall


Kun unohtaa kirjan sängylle ja koira suuttuu sinulle. Puntilat, Olli teki Puntilat. Mutta kuka on Puntila?



Am I alive or alive? Aamulla otettu, koska kosteilla hiuksilla nukkumaan meneminen on niin jees kun ei jaksa katsoa vielä sitä yhtä jaksoa Bonesia koska sen on jo nähnyt. Sen voi jättää huomiselle (eli tälle päivälle) kun kirjoittaa esseetä. Vai?


Työpäivän jälkeinen piilottautuminen. Kuvan ottamisesta useampi tunti ja useampi asia hoidettuna. Suunnitelmia ja toteutuksia. Syödyn kirjan lukemista ja esseemäistä pohtimista. Ajatusten vaihtoa ja tv-sarjan katselua. Koiran kanssa leikkimistä. Suklaan syömistä.

Mielenkiintoisia faktoja elämästä löytyy päivittäin, kuin esim. se että tietokone on jo vuoden vanha ja ne kaikki web kamera kuvat. Harvinaisen paljon pärstää kuvattu, harvinaisen paljon hiusten kasvua taltioitu.

Tälläkin hetkellä pitäisi olla nukkumassa kirjan syöjän vieressä, koska seuraava Bones jakso on jo nähty (niitähän riittää toiselle kaudelle) ja kaikkea niin. Mielenkiintoiset viikot vierivät eteenpäin.

Päivän opituin asia on, että en vihaa Maximia. Puhun siis kirjan hahmosta. Hänen loppunsa oli siis traagista. Ehkä. Toisaalta myös sellainen jonka hän näki tulevaksi.

3 comments:

  1. Sain hyvät naurut tosta ekasta kuvasta ja siihen liittyvästä kuvatekstistä! :DDDDDDDD Voi Olli!

    t.Herske

    ReplyDelete
  2. Puntila <3
    Maailman hölmöin koira! Tyhmin. Tai ainakin tyhjäpäisin...
    Voi, välistä ois kiva jos ois koira. Oma koira.

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.