Saturday 11 September 2010

Oh No!

Espoosta päivää! Vai pitäisikö sanoa iltaa? What ever. Olen nyt täällä etelässä vietelly aikaa eilisestä lähtien. Tänäänkin vietin päivän shoppaillen äitini kanssa ja en sitten kokenut tarvetta lähteä Helsinkiinkään. Ehkä huomenna sitten vois vilkaista sen Suomen Kansallismuseon jos menisi sen verran aikaisemmin kaupungille hyörimään ennen kuin bussi lähtee kolmelta kohti Liminkaa taas. Saa nyt nähdä.

Tuli tänään aiemmin päivällä iloinen yllätys monessa muodossa sillä kävin blogissani ja huomasin että 2000 kävijää on mennyt rikki. Wohoo! Iloisiin yllätyksiin liittyy myös se tieto että äitini blogini aktiivinen lukija, eli moi vaan äiti.

Enää vajaa kaksi kuukautta Marinan keikkaan ja en vain voi olla kuuntelematta. Eikä tylsisytä vieläkään. Alla onkin yksi tämän hetken suosikkibiiseistä. Videokin on ihan siisti.



Leffoista jos nyt jotain kertoisi niin äiti osti tänään tuon Reindeerspotting leffan joka myös katseltiin ja olihan se aika tuhtia tavaraa. Ystävä kysyi mesessä mielipidettä että oliko se hyvä niin vastaukseni kuului: ruman kaunis kamala inhimillinen rehellinen vittu Että semmosta.

Katsoin myös telkkarista elokuvan nimeltä Philadelphia, joka oli yllättävän hyvä. Aika ällöjen leffojen ilta siis. Värjäsin myös tänään hiukset, tai no äiti laittoi sen savisen näköisen mudan päähäni. Ajoittain se luonnon väri näytti myös koirankakalta, varsinkin tiputtua sukalle. Oi sitä hauskuutta...

Ehkä se tästä. Kunhan palaan takaisin Liminkaan niin kuvia matkasta tänne. Lähinnä siis tulo- ja menomatka kuvia tiedossa, kun enhän minä missään ole käynyt. Haha.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.