Wednesday 5 January 2011

Want To Be Bad


Tänään selvisi koulussa että tällä viikolla on joko kuva-analyysia tai viitekehystä tai molempia. Kumpaa nyt haluaa tehdä. Aloitin viitekehyksellä ja tarkoituksena olisi tutustua Picasson ja Matissen piirtämiseen ja monen muunkin. Ottaa sieltä jotain omaan tekemiseen ja sellaista.

Todellisuudessa ajatukseni ovat pyörineet jo kevään yhteishaussa. Oh. Odotan sitä että saan ennakkotehtävät eteeni ja pääsen niitä tekemään. Odotan sitä mutta toisaalta taas pelkään. Koska se stressi syö ihmistä, varsinkin täällä.

Huomenna on vapaata ja olen keksinyt osaksi päivää tekemistä. Ja voisi ehkä oikeasti tehdä myös koulujuttuja ja mennän ulos kuvaamaan valoiseen aikaan. Niin ja valmistautua siihen että kämppis palaa talouteen Sunnuntaina. Iik!

P.S. Jotenkin tuntui hyvältä katsoa niitä kahta omaa hiilityötä Vapaalinjan näyttelyssä. Oikeasti, jotenkin vieläkin diggaan niistä molemmista. Hihi.

1 comment:

  1. I'm coming! ;))
    Vapaalinjan näyttely wtf? :D Onko meillä nyt sielä semmonenki? Eikai sinne oo laitettu mitään esim. multa kun en oo nyt sielä sanomassa vastalauseita töihin joita nimenomaan en halua näytille...? 8|

    Mun Halloween-ruusu! 8> Eiku angstiruusu vai mikä se oli :D

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.