Friday, 22 July 2011

Kiss With A Fist

** Päivityksen lopussa on spoilereita Criminal Mindsin kuudenne (6) tuotankokauden lopusta ja muutenkin! **

Kohta loppaa lomailu, ou jea! Tai siis kuten äitini asian ajattelee niin en ole perskärpäsenä hengaamassa mukana. Tosin tällaisesta hiostavasta kesässä on vain yksi hyvä puoli ja se on se että järvivesi on lämmintä. Tänäänkin kävin uimassa!

Oletettavan totuudenmukaisesti en ole hirveästi kuvaillut ja vasta tänään saunassa käydessäni pesin varpaani. Toisaalta tarkkaan pesuun liittyy varmasti se kuinka viljelin vadelmahilloa mökin portaille oikein anteliaasti, tulee aika tahmea jalkarasva!

Salmiakkihimoni on ihan pöyristyttävää mutta nyt kunhan tossa viikonloppuna kotiin palataan niin loppuu sekin. Ja Lawatanssit on jo viikon päästä - IIK!Niin ja koska olen jo katsonut Criminal Mindsin siihen pisteeseen kuin voi (hei jenkit, mennään samaan tahtiin!) voin vain ilokseni todeta että hei kohta pääsen katsomaan Gleen toisen kauden loppuun. Kauan siinä kestikin. Tosin en tiedä miten selviän näistä hetkistä ilman Derekiä, Spenceriä, Penelopea, JJ:tä (spoil: SE TULEE TAKAS JES JES!!), Emilyä (haluun tietää mitä sille tapahtuu ASAP!!), Rossia ja Aaronia ja ehkä myös sitä yhtä tyttöä kans. Tiiän et ne on kirjoitettua tv-sarjaa mutta mulle ne on perhe. OIKEESTI.

P.S. Kuka ei haluais Derek Morganin näköistä raksamiestä tai Penelope Garcian nörttitaitoja? Huh?

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.