Monday 18 July 2011

My Medicine


Sain äsken Minä, Ozzy kirjan luettua ja täytyy kyllä sanoa että tapa jolla se on kirjoitettu vai pitäisikö sanoa että tapa jolla se on käännetty suomeksi on varsin mainio. Naureskelin enemmän kuin usein ja olen täysin tyytyväinen ostopäätökseeni. Kuvan edessä näkyvä kirja on varmaankin seuraavaksi lukulistalla. Toisaalta laukussa olisi vielä Stephen Kingin Uinu, uinu lemmikkini jonka löysin kirpparilta hintaa 1,5e! Aika halpaa sanoisin. :)

Toissapäivänä laskin tämän talon portaat käyttäen takalistoani laskualustani. Pitäisi varmaankin olla kiitollinen että laskettelusta jäi muistoksi vain roisi mustelma laskualustaani eikä esim. mennyt mitään luuta poikki. Kuulemma laskeminen kuulosti siltä kuin olisin tullut portaat alas kuperkeikkaa heittäen. Hahah. Ehkä ne aijemmin edellisellä viikolla löydetyt neliapilat toivat sen verran onnea elämään!



Muisto viimeisimmästä peppumäestä. Kyllä, se on vähän kipeä mutta sellaista sattuu. Omalla tavalla mustelma muistuttaa mustelmaa jonka sain kauan aikaa sitten Belgiassa kun tipuin sängystä, ylä-sängystä. Matkallani alas osuin pöydässä oleeseen ulokkeeseen vasemmalla reidelläni. Muistoksi kyseisestä matkasta jäi puujalka ja hevosen muotoinen mustelma. Kai siitä joku kuva jossain on - toivottavasti. Niin ja tosiaan sinänsä huvittavaa että en tosiaan ollut sitä ennen pudonnut sängystä että piti ihan Belgiaan asti mennä tippumaan. ;)

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.