Wednesday 14 September 2011

AWKWARD!

Tiedän, että olen ollut hyvinkin hiljainen tämän blogin puolella ja puolustukseni on vain ja ainoastaan se fakta että olen töissä. Hienot tekosyyt jee jee.

Olen kuitenkin päättänyt ottaa ohjat omiin pulleisiin näppeihini (lyhyet kynnest, ei kynsilakkaa, kuivat kynsinauhat, you know the deal!) ja päivittää. Okei, tarkoitus ei ollut tehdä uusi merkintä siitä että tekee uuden merkinnän vaan haluan nyt jakaa teidän muutaman rakkaan lukijani kanssa tällaisen hienon ja mahtavan sarjan joka on itseasiassa juuri alkanut pyörimään myös Suomen kanavilla.



Näyttääkö tutulta? Oletko nähnyt mainoksia? Mitkä olivat SINUN reaktiosi nähdessäsi kyseisen mainoksen tai mainokset? Muitan hyvinkin kun aikoinaan mainostin siis hehkutin siis rakastin My Life as Liz sarjaa niin tämä kyllä menee ihan samaan kategoriaan. Olenkin saanut aikalailla hyvän kaikuluotaimen liittyen hyviin sarjoihin, koska osaan ne nykyään omasta mielestäni nähdä ne jo mainoksien perusteella. Tietenkin tarvitaan myös se ihan pilottijakso että voi sanoa että oliko taas oikeassa mutta harvemmin ollaan väärässä jos pilotti katsotaan loppuun eikä telkkarin äärestä lähdetä ennen kuin ohjelma on loppunut! Toisin sanoen, jos tykkäsit Lizistä, tykkäät ehkä tästäkin!

Okei, tuli toinenkin sarja mieleen näin kun puhutaan näistä joista tykätään eli Subilla on nyt alkanut pyörimään sellainen sarja kuin United States of Tara (Suom. Taran monta elämää) on aikan käsittämättömän hauska. Se esitetään Maanantaisin klo 19.30 Subilta, kannattaa katsoa!


Ja nyt näin lopussa voisin kertoa siitä että kuinka muuten vietän elämääni töiden ulkopuolella kuin kytäten Facebook seinääni ja katsoen televisiota. Lisä aktiviteettia saadakseni olen ilmoittautunut Aallon Avoimen Yliopiston Elokuvan histoa I kurssille, tosin suoritan sen tenttien mutta kuitenkin. Ajattelin myös ehkä katsoa miten saan jalostettua viime vuonna aloittamani tarinan pohjan siihen kuntoon että jos sen mahdollisesti voisi ehkä lähettää tähän kilpailuun. Onko kukaan kuullut tästä?

No nyt olisi taas aika lähteä. Tai siis katsoa vielä yksi jakso Awkward.:ia ja mennä nukkumaan. Herätys työpäivinä kun on HYVIN AIKAISIN.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.