Sunday 25 September 2011

For the Steadiness

Katsoin äsken leffan. Enemmänkin piirretyn. Ja se oli vielä Disneyn eikä ollut vuosilla pilattu eli aikas uusi tapaus. Ei silti vasta tullut tulokas. Elokuvan jonka monet kaverini ovat nähneet ja kehuneet. Itse en vain ollut saanut aikaiseksi, yllättäen. Nyt näin voin sanoa että kannatti katsoa. Oi voi. Vieläkin hymyilen. Ihan tyhmää virnistellä jonkun leffan takia, I know. Toisaalta teen sitä paljon, usein ja ajan kanssa. Muistelen tämmösiä siirappisiakin leffoja hymyilen kuin hangon keksi.

Ehkä se on vaan se fakta että jos elokuva yleensäkin puhuttelee mua niin ajattelen sitä paljon. Ei ole tarvetta katsoa sitä useasti, mutta saatan sen katsoakin. Ja useammalla katselukerralla siitä jää selkeitä kohtauksia mieleen, selkeitä asioita. Toisaalta oon nähnyt ihan liikaa siirappisia draama-rakkaus-komedia hömppiä. Toisaalta pidän kauhusta ja siitä fiiliksestä jos kauhuleffa oikeasti saa veren hyytymään. Toisaalta pidän sellaisista perusurheilu leffoista tai seikkailujännäreistä, katoinhan eilen leffakanavalta Matka maan keskipisteeseen, enkä edes katsonut alusta. Nautin siitä silti, vaikka olihan siinä ihan sellaisia blaablaablaah juttuja. Nautin kohtauksista jossa oli vauhtia ja menoa. Toisaalta Brendan Fraser oli välillä ärsyttävä joidenkin lausahduksien kanssa. Mutta kun miettii sitä missä tyypit "kävivät" niin voi sitä kuvauksellista paikkaa. Ah. Mielikuvitukseni rakastaa tietynlaisia elokuvia.


Palatakseni kuitenkin aiheeseen minkä elokuvan katsoin tänään niin vastau on Prinsessa ja sammakko! Give me that jazz, food and good vibe, plz. Monet kaverit kyseistä leffaa kehuneena voivat olla tyytyväisiä että vihdoin sain sen katsottua. Leffa myöskin näin Disney-leffojen saralla nousi sinne oman rakkaan Kaunottaren ja Hirviön lähimaastoon. Sen verran kosketti.

Pitäis varmaan syödä jotain nyt näin aamupalaksi. Toisaalta nautin aamupalaksi ison kupin vahvaa kahvia ja D-vitamiini tabletin.

Kai te rakkaat lukijat ootte nyt valmistautunut tähän Suomen talveen ja alkaneet ottamaan D-vitamiinia? Helpottaa elämää kummasti. Myös sinä Heidi, the ex-kämppis! Nii ja hyvää Sunnuntaita kaikille. Tää päivä on jo nyt niin paljon parempi kuin eilinen. Ah.

1 comment:

  1. Ooo mä oon halunnu kans nähä ton Prinsessa ja sammakko-elokuvan! Ja aion nähdäkin vielä jonain päivänä, hehe. :D The ex-kämppis yrittää kovasti muistaa ottaa joka aamu vähä vitamiineja nassuun! ;)

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.