Friday 23 September 2011

Meet a Bear



Eilen oli Brittan keikka. Youtubea lähinnä ränkyttäneenä (toisin sanoen Britta Persson soittolista pyörimässä) tunsin kappaleen jos toisenkin mutta en sentään kaikkia. Pidin keikasta, paljon. Ehkä siksi että siellä oli minun lisäksi ehkä 50 muuta ihmistä. Ehkä siksi että tunsin muutaman kappaleen ja kun tunnisti niin hymy joka nousi huulille tarttui varmaan artistiinkin. Toisaalta Brittan taustabändikin oli aivan loistava!

Illan huonoimmat osuivat tietenkin itseni kohdalle koska unohdin korvatulpat, hahah. Toisaalta kekseliäänä tein sitten one-night-only korvatulpat nenäliinasta. Ja tavalleni uskollisena otin kuvia, jee minä. Kuvia otin ihan Canonin pokkarilla kuin myös uudella puhelimellani. Pokkarin kuvat on vielä kamerassa, ne ilmestynee varmaan jonnekin joskus sitten.


Tulipa myös sitten paikan päällä ostettua Brittan uusin levy ja t-paita. Materialisti-minäni kihisee tyytyväisyyttä. Toisaalta tänään oli taas palkkapäivä.. Ai niin, mikä ei oo niin kivaa kun saada artistin nimmari ostamaasi cd-levyyn, oikiast.


Minä ja pakollinen lippu-herutus. Onneksi otin kuvan kun ei ne jostain syystä antaneet pitää isoa osaa lipusta. Weird.


Niin ja se puhelin. En selkeästi osaa olla ilmeilemättä. Koskaan.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.