Thursday 14 February 2013

Don't Stop The Music

Yritän miettiä miten saisin tämän tunnelman ylös. Tämän hetken kun olen katsonut elokuvan ja kuuntelen kyseisen elokuvan soundtrackia ja laulan vain mukana. Kyseessä on siis musikaali, ah ihanaa. Toisaalta viime aikoina olen löytänyt paljon uusia hienoja asioita, vaikka vanhat asiat pyörivät ympyrää ympärilläni olen ottanut niihin hieman etäisyyttä. Asia mitä teen joka vuosi tähän aikaan kun yritän, yritän puristaa itsestäni esille sen parhaimpani.

Asiat joista nautin saavat minut hymyilemään ja taputtamaan tahtia jalallani. Tänään illalla viedessä koiraa ulos hymyilin ja tansahtelin koska sillä hetkellä tunsin oloni hyvinkin onnelliseksi ja iloiseksi. On tässäkin viikossa ollut hyviä ja huonoja puolia, mutta tällä hetkellä hyvät voittavat huonot. Vaikka missaankin Marinan sen takia, että keikka peruttiin.

Kaikista parhain asia tämän viikon upeissa asioissa on se, että ne jatkuvat vielä viikonloppuun. Tiedossa on hienoja hetkijä ja tapahtumia, ne luultavasti vievät rahaa mutta näen ainakin ystäviäni ja pidän hauskaa. Värjäytin myös taas kulmakarvani ja ripseni ja näytän taas ihmiseltä joilla on kasvonpiirteet, heh.

En tiedä mitä hain tältä päivitykseltä, yritystä avata omia ajatuksiani. Töissä ollaan taisteltu, kotona on taisteltu niin virtuaalisessa maailmassa kuin viimeiset pari viikkoa myös ennakkotehtäviä. Edistyvät askel kerrallaan, hitaasti mutta varmasti. Tahto taso on kova, vaikka välillä vähän laiskotuttaa. Sitten löytyy intoa ja eteenpäin marssitaan niin että tanner tärisee taas. Näillä eväillä mennään ja mennään kovaa, nih!

Niin ja se elokuva joka innostuttaa on Pitch Perfect ja tv-sarja jonka olen viimeisimmäksi löytänyt on My Mad Fat Diary.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.