Sunday 14 November 2010

Smile (Lily Allen)


Täytyy myöntää että harvemmin juon useamman päivän putkeen ja harvemmin tosiaan juon useamman päivän putkeen nauttien tequilaa. Ja kyllä se vähän näkyikin sitten tänään aamulla kun vatsansisältö tuli ylös - ihan hyvä vain. Hauskaa ja ei niin hauskaa oli silti ja Anniinalla taisi olla kivat synttärit, ainakin toivon niin. :)


Tämän päivän olen viettänyt nukkuen, lukien ja Dariaa katsoen. Kuka muistaa Darian? Itsekin katsoin tuota sarjaa nuorempana ja varsinkin juuri tuo Daria oli minusta niin cool. Muistan vieläkin sen jakson jossa hän teki ammattivalinta testin ja sai vastaukseksi haudankaivaja. Oh, nostalgiaa!

Jos nyt vaikka kaataisin 7-upia muoviseen viinilasiin(?) ja mennä takaisin koomaamaan oleskeluhuoneeseen. Niin ja kun pitäisi kertoa näistä hauskoista asioista jotka tapahtuvat aamuina jolloin ilta on mennyt pitkäksi ja humalaiseksi niin löydettyäni itseni istumasta vessamme lattialta pöntön halaamisen jälkeen en uskaltanut muutamaan minuuttiin nousta. Olin nimittäin aivan varma että jos nousisin seisomaan ja katsoisin itseäni peilistä niin Yoko Ono katsoisi vastaan eikä oma peilikuva. Tunteen mentyä ohitse oli olo vähän sellainen "oho mikä trippi.. i need sleep right now" jonka jälkeen nukuin vielä pari tuntia hyvin tyytyväisenä.

1 comment:

  1. OMPA OLLU IHANA KRAPULA JA MÄ EN OO OLLU TODISTAMASSA SUN YSTÄVYYSSUHDETTA VESSANPÖNTTÖÖN KERA NORJAN KIELIOPIN HARJOITTELUN!! SHAME ON YOU! :CCC

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.