Friday 26 November 2010

Connected

Kuvat Marinan keikalta. ♥ Kaksi kuvaa myös lämppäristä joka oli mukavan yllättävä ja ihana Hollywood Kill. Kyseisen bändin virallisille kotisivuille pääsee täältä. Bändin MySpace. Ai niin, Marinan viralliset sivut ja MySpace.







j


Ja oikeasti olisin voinut kuvata enemmänkin mutta päätin nauttia keikasta täysillä. Marina oli aivan fantastinen, mikä karisma! Parasta oli ainakin näin fanin kannalta että osasin kaikki biisit jotka oli mahdollista osata hehe. Hienoja asioita oli ne välispeekit, Marina ja se kuinka tarjoili eturiville vodkaa ja vaikka en eturivissä ihan ollut (about 2-3 rivillä) niin sain maistaa. Hyvää oli, tosin siinä tilassa varmaan kaikki olisi mennyt. Toivon kovasti että tulee uudestaan Suomeen koska te jotka ette olleet keikalla menetitte PALJON. Hihih.

Niin ja lämppärinä ollut Hollywood Kill oli ehkä ihaninta ikinä. Olin pikaisesti googlettanut miltä bändin tyypit näyttää ennen keikkaa joten tunnistin ne jo kun ne ennen keikkaa poukkouli yleisön joukossa. Puolen tunnin setti jonka vetivät oli mahtava. Taisin kyllä olla ainut joka diggasi koska vieressä olleet kuiski toisilleen että "this is way too weird and crazy for my taste.." hahah.

Sinänsä hauska kuinka hyvin näin vaikka edessäni periaatteessa seisoi kaksi hyvin pitkää jätkää. Kolmas kuva ylhäältä kuvaa missä vaiheessa olin koko keikan ajan.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.