Monday 22 August 2011

Stuck In A Tight Spot

Dalai Laman näkeminen livenä on sellaista jota en osaa sanoin kuvata. Tai siis joo tiiän ihmisiä jotka ei ehkä arvosta ja silleen mutta en nyt jaksa välittää. Kuulostan ihan sen fanaattiselta fanilta jos alan kertomaan kyseisen herran mielettömästä huumorintajusta ja siitä kuinka se osaa nauraa itselleen ja vaikka hänestä puhuttaessa ehkä pitäisi kirjoittaa/sanoa hänen pyhyytensä.

Vietettyäni koko päivän kuunnellen häntä niin opetuksellisessa muodossa kuin myös yleinen puhe myöntätunnosta voin vaan sanoa että kun palasi takaisin todellisuuteen johon kuuluu puhelimen, tietokonet, bussi niin maailma tuntui oudolta. Ehkä siksi että tosiaankin suurimman osan ihmisten kanssa noudatin määräyksiä ei kameraa, ei puhelinta. Toisaalta jo turvatarkastus alussa tuntui lähettävän itse kunkin toiselle planeetalle tai aikakaudelle.

Jos nyt näin jälkikäteen kiinnostaa tietää että mitä se siellä höpisi niin ohjaan teidät Dalai Lama 2011 -sivustolle joka näköjään sisältää niin aamu- kuin iltapäivän yleisöluennot. Toki tein hieman muistiinpanoja, kirjoitin ylös itselle sellaisia asioita jotka tuntuivat tärkeältä.

Täytyy kyllä sanoa että kyllä siinä ihan herkistyi kun herra ensimmäisen kerran siihen lavalle asteli. Gosh. Tuli ihan tippa linssiin ja niin pois päin. Ja mitä siihen mielettömään huumorintajuun niin voin sanoa nauraneeni ihan kunnolla hänen jutuilleen niin Englannin kuningattaresta kuin myös ehkä vähän poliittisiakin vitsejä. ;)

1 comment:

  1. Mietin tonne lähtöä itsekin, mut sit totesin, että ei oo varaa :----(

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.