Sunday 17 January 2010

Comptine D'un Autre ete : L'apres Midi

Hidas viikonloppu, hyvin hyvin hyvin hidas. Elokuvia, kirjallisuutta, kaupassa käyntiä, ruokaa, syömistä, miettimistä, odottamista, musiikin kuuntelua. Yleisesti vain olemista. Eilenkin valvoin kolmeen asti aamulla nähden unta kuinka siirtelin seinälläni olevia julisteita kuitenkin lopulta heräten ja todeten että ne olivat vielä paikoillaan. Harvinaisen häiritsevää.

Suunnitelmina oli miettiä ennakkotehtäviä, hakea kesätöitä ja muutenkin vain suunnitella tulevaisuutta muutaman kuukauden päähän. Onnistuinko? En. Sen sijaan olen vain möllöttänyt, syönyt terveellisesti ja möllöttänyt lisää. Kuunnellut The Hours leffan soundtrackia aamuisin tehdessäni aamupalaa itselleni hiljaisessa oleskelutilassa. Tänään luin Max Frischin Homo Faber nimisen kirjan loppuun, otin semmoisen 200 sivun loppukirin. Hyvinhän siitä tuhlautui puolet päivästä. Yhden kirjan loputtua nostin 5 kirjan pinosta kolmannen (tai neljännen jos laskee että olen jo aloittanut Vladimir Nabokovin Lolitan). Ensimmäiseksi viiden kirjan pinosta nostin ja luin kunniakkaasti loppuun Sofi Oksasen Stalinin lehmät. Uusin luettava on Mara Leen Ladies joka vaikuttaa näin aluksi varsin mielenkiintoiselta.

Huomenna on onneksti koulua, koulu merkitsee aikatauluja ja tekemistä mitä rakastan syvästi. Viime kouluviikolla ollessani kipeä pari päivää tulin vain todenneeksi kuinka tylsistynyt olin ja harvinaisen ihanasti nautin perjantai aamun teoria tunnista. Huomenna jatkuu taas studiovalaisun teoria ja mietin vain mielessäni mitä kaikkea haluankaan siellä meidän pienessä studiossa kuvata. Tulen kuvaamaan ihmisiä, sehän on nyt helppo juttu!

Eilinen huoneen siivous oli varsin raikastavaa. Ihanaa kun oma puoli huoneesta on taas siisti. Tosin oleskeluhuoneen epäsiisteys taas aiheuttaa lisää harmaita hiuksia, ainakin melkein. Hiuksista puhuessa niin olen kauniisti kasvattanut itselleni taas hienon juurikasvun. Aina kun katselen ikkunasta niin ajattelen olevani kalju, sen verran vaaleaa se uusi hius siellä on. Harmillista.

Jos nyt kuitenkin päästän nukkuvan(?) kämppikseni pälkähästä ja lopetan tähän. Ensi viikolla varmaan luvassa kuviakin taas. Vähän alkaa tylsistyttämään itseänikin tämmöinen teksti juttu vain.

1 comment:

  1. Jee, Mirelläkin blogi! :) Kivakiva :) Täytyypä lueskella tätäkin ;)

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.