Thursday 21 January 2010

Rumaa ja kaunista?



Asioita joita kuvailin tänään, luultavasti sain valmiiksi myös yhden kuvaustehtävistä ainakin osittain jonka ilmoitin eilen. Huh huh. Tämä on siis se Ruma /Kaunis kuva.. tai tarkoituksena ainakin on! Kuvia katseltaessa huomasin, että pitää kuvata se Ruma asia uudestaan, heh. Tai katsoa jos eilisen iltapäivän kuvailuista mitään löytyisi.. siis julkaisukelpoista.

Tilasin tänään myös koulun kautta itselleni kaukolaukaisimen tuohon kameraan. Uu jea mama. Kaukolaukaisimesta olen haaveillut siitä lähtien kun ostin tuon kameran. Halpa se ei kyllä ollut.. mukava huomata heti että tullut myös Saunalahden lasku, sellaista se elämä on.

Illalla olisi tarkoitus kuvata Rukoushuonetta. Saa nyt nähdä kuinka kaunis ilta täällä on, tai kuinka kylmä. Hrrr. Huomenna on kuitenkin sitten lumikuvan palautus aamupäivällä, illalla ja viikonloppuna voi varmaan taas jatkaa muiden kuvaustehtävien kuvaamista. Niin ja jes, viikonlopun jälkeen pääsen studioon. Uu la la. Jos sitä nyt lähtisi kytistelemään päivän siirtymistä iltaan ja miettimään, kuinka kylmäksi se vielä muuttuu.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.