Thursday 28 January 2010

Pure Morning






Eilen illalla päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tuhota tylsyyden rientäämää kuvaamaan vielä viimeisien auringonsäteiden voimalla. Ulkona oli jäätävän kylmä, mutta tekeytyen lumiukoksi selvisin lyhyestä kuvaamisesta kunnialla. Yllä olevista kuvista mikään ei ole eiliseltä. Sitten vasta kun on tehtävät palautettu niin laitan niitä tänne, hehe.

Yllä olevat kuvat olen kuvannut tänään, ihan vain silkasta mielenkiinnosta ja ihailusta pullon muotoilua kohtaan. Minähän en viskiä juo! Oli kyllä jäätävä kuvauskohde ja jäätävä kuvauspaikka. Kuvauspaikan olemusta noudatti Veistolan portaat ja siinä vieressä oleva luminen roskapönttö. Sitä ennen olin valellut pullon kylmällä vedellä, laittanut sisälle vettä + kastellut sen vielä ulkona. Puolen tunnin (?) jäädytys ja eikun kuvaamaan! Luonnon valo on vaan niin pop. Vaikka ulkona on kylmä (ja ne mukavat kuvaushanskat on jääneet kotiin...) niin kyllä sitä vähän aikaa tarkenee tuollakin, siihen asti että sormiin sattuu niin maan perkeleesti ettei kamera enää meinaa pysyä näpeissä. :D

Ensi viikolla on taas mielenkiintoisia asioita koulussa! Alkaa syanotypia-kurssi, oon ihan innoissani ihan vain sen takia että on mahdollisuus käyttää röntgen kuvia ja negoja siihen, me likes! Toivottavasti se on sitten yhtä kivaa kuin olen nyt siihen innostunut. Jos viikonlopun aikana olisi ahkera ja kuvaisi ainakin melkein kaikki kuvaustehtävätkin niin on voinut sanoa olevansa ahkera.

Tämä päivä on näin alustavasti mennyt siivillä, johtuu ulkona ramppaamisesta. Ja kuvaamisesta. Toivottavasti loppupäivä menee yhtä hulppeasti. :)

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.