Sunday 21 February 2010

Pokka

On tämäkin päivä ollut yhtä kävelemistä niin kuin eilinen Lauantai joka soljui shoppailun vuorossa, tänään vuorossa olivat museot Ateneum ja Kiasma, että ei ihan löllöilyksi mennyt tämä miniloma Helsingissä keikkaa odotellessa. Keikka tosiaan on huomenna ja olen yllätävän rauhallinen.

Ateneum oli aika siisti, varsinkin tuo valokuvaaja Caj Bremerin näyttely. Tykkäsin kovasti! Ikisuosikki Ateneumissa on tietenkin se kokoelma, on vain niin ihana. Nähtiin myös vähän Picassonkin töitä, lähinnä ne jotkut vedokset olivat aika jees. Tai siis se yksi missä oli se kädet ja sormet. Niin ja tietenkin oltiin vähän innokkaita katselemaan (siis minä, Julia, Heidi ja Emma) kun mentiin hieman lähelle töitä. Sanomistakin tuli! Hih. Ostin muuten samalla sen vuoden lipun noihin museoihin että pääsen sitten ilmatteeksi menemään, kelpaa minulle! Tuhlasin myös rahojani Ateneumin kaupassa kun ostin Movie Icons kirjan Woody Allenista, äidin reaktio oli lähinnä "Voi ei.." Ei kaikki tykkää. Myös yksi postikortti eksyi matkaan.

Ateneumin jälkeen kipitettiin hyisessä ilmassa tuonne Kiasmaan josta sitten katottiin kaikki näytteillä olevat näyttelyt eli Adel Abidin, Olav Christopher Jenssenin ja joku palojuttu näyttely? Ehdottomasti omasta mielestä mielenkiintoisin näyttely oli Abidin joka oli lähinnä videoinstallaatioita ja tosiaan se työ vaan iski. Myös Jenssenin maalaukset oli hienoja, mutta Ateneumissa saata maalauskylläisyys ja jalkojen väsyneisyys kyllä vähän vaikuttivat. Ihan järkyttävän kokoisia ne muutamat olivat.

Huomenna tosiaan on se keikka ja sitten Tiistaina luultavammin nyt sitten pääsen sinne sushille. Yay, vihdoin! Toivottavasti mikään ei nyt mene pieleen. Tai siis niin. Ainut asia mikä voisi mennä pieleen on että kuolisin siellä keikalla, hehe. Toivottavasti ei. Mutta kuulemiin nyt. Menee hermot kirjoittaa tällä miniläppärillä, murrr. Jalat on ihan puutuneet lattialla istumisesta!

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.