Saturday 13 February 2010

I Just Shot John Lennon

Lauantai. Jos tämä päivä pitäisi kiteyttää vain yhteen sanaan se olisi.. siivoaminen. Olen siis tänään siivonnut ahkerasti. Ja järjestelly. I've been nesting. Kuin myös tehnyt paljon muuta, mutta pääpointti on ollut siivoamisessa ja se on vain hyvä.

On ihanaa että huone jossa asuu suurimman osan kuluneesta vuodesta näyttää omalta. Olen huomannut että koti-kotona oleva huone ei ole enää niin minun näköiseni. Se on jotenkin.. karsitumpi. Sen asian aijon muuttaa sitten kun koulu loppuu.

Tämä Lauantai on kuitenkin täysin spesiaali. Sain syödä aamulla puuroa aamiaiseksi, kuunnella niin Tunnit leffan kuin Junon ja Angels in America elokuvien soundtrackeja. Sekä kuunnellut muita. Erityisesti kuunnellut The Cranberriesien kappaletta I Just Shot John Lennon, mikä on aivan liian koukuttava!

Lisäksi olen viettänyt aikaani television edessä, kun viikonloppuna ei ole muutakaan tekemistä. Avara luonto kun on vakituinen Lauantai ohjelma kuin myös mielenkiintoinen pätkä dokumentista Mihin menet, Amerikka? jossa pääsin Emman kanssa tutustumaan Fannie Lou Hamer nimiseen upeaan naiseen. Joka kolahti minuun samallalailla kuin Frida Kahlo.. Pelottavaa. Tämän jälkeen katsoimme Neloselta tulleen leffan nimeltä Muotojen merkitys mikä oli todella oudolla tavalla mielenkiintoinen. Ja kammottava. Mutta mikä sitten on taidetta? On kysymykseni sen leffan jälkeen.

Mutta jos nyt menisi vaikka nukkumaan. Muutaman kymmenen minuutin päästä on Sunnuntai ja sitten Maanantai joka tarkoittaa aamupalaa ja sitä että on vain yksi (!) viikko siihen helvetin keikkaan. Pelottavaa.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.