Saturday 6 February 2010

Wills Of The River

Oon tänään tehnyt vaikka mitä! Mm. päivittänyt blogin ulkoasun sen pitäjän näköiseksi. Mielipiteet muutoksista voi heittää kommenttina.

Mutta tämän päivän tapahtumiin liittyen niin kävin sitten Oulussa, noin vain! Hehe. Siellä tuli harhailtua sellaiset about 5 tuntia laskettuna matkat? Oli kyllä kivaa, kiitokset Heidille matkaseurasta! Sitten kun ollaan rikkaita voidaan tehdä niin uudestaan. Hehe.

Syy miksi matkustin Limingasta Ouluun oli selvä, piti hakea lippu Rammsteinin keikalle. Tuossa se nyt nököttää. Käytiin kierros suurella kirpparilla josta löysin James Bluntin levyn hintaan 2€ ja Helmiä ja sikoja DVD:n hinta oli ihana 4€! Vakiojuttu kun Ouluun asti pääsee käymään (eikä ole matkalla etelään tms.) on käydä Levykauppa Äx:ssä. Se paikka on vain niin ihana. Päätin vähän tuhlailla ja ostin itselleni First Aid Kitin uusimman levyn nimeltä The Big Black and The Blue, ei voi muuta kuin kehua tätä levyä. On se vaan niin ihana, jokaisen pennin arvoinen! Kyllä nuo ruotsalaissiskokset vain osaa. ♥

Huomenna suunnitelmissa on karata puolilta päivin Katan cd-soittimen, kahden kameran, Sallan ja ison kasan levyjä kanssa koulun studioon kuvaamaan. Ei jaksa odottaa! Ja jos vielä saisi lainaan nimenomaan Jennin skanneria niin mahdollisesti saisin tänne kuvia niistä syanotypia jutuista mitä olen ihan into pinkeänä tehnyt iltamyöhään asti.. hrr. Tänään on pakollinen 'en saa mennä tekemään' -päivä koska muutenhan meno menisi ihan hulluksi.

Eilen illalla katselin myös sellaisen leffan nimeltä kuin Whip it ja voi ei kuinka ihana se oli! Nyt on ihan pakko päästä rullaluistelemaan ja ulkona on metreittäin lunta. Ehkä ensi kesänä sitten.. tosin eihän mulla edes ole rullaluistimia. Oops.

P.S. Alkaa muuten tämä pelkkien teksti päivityksien teko vähän tympäisemään. Ehkä huomenna olisi sitä kuvamateriaaliakin tarjolla.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.