Saturday 27 March 2010

Hard Believer



Lauantai joka tuntuu ihan Sunnuntailta joskin Sunnuntaisin ei taideta herätä klo 8 ilman herätyskelloa? Ironiaa lisää se että itse laitettu herätys oli kolme tuntia myöhemmäksi. Kerrankin siis nousin ajoissa ja aloitin päiväni The Lovely Bones nimisellä leffalla ja tykkäsin leffan kuvamaisemasta ihan hirveästi! Stanley Tucci pahiksena kyllä aiheuttaa vieläkin kylmiä väreitä.. grrr.



Leffan katsomisen jälkeen päätin siivota. Ja ihan kunnolla siivosinkin, vessankin. Heh. Siivoaminen oli yllättän mukavaa ja rauhoittavaa. Oikeasti siis vein ihan noi peitot, tyynyt etc. ulos ja tamppasin matotkin! Lattioita en sentään pessyt. Olen myöskin tänään tehnyt ennakkotehtävääni jota tein eilenkin monta tuntia. Olettaisin että olen sen saanut valmiiksi, huomenna katson vielä että olenko. Sitten on vielä muutama Lahden ennakkotehtävä tekemättä kuin myös Taikin! Huh huh. Kaiken tuon lisäksi pitäisi vielä kasata niitä omia töitä että lähettää ne sinne Kuvataideakatemiaan ja..




Puhumattakaan siitä että aletaan ensi viikolla valmistautua Valokuvalinjan kanssa koulun loppunäyttelyyn ja suunnitelmissa olisi että tehtäisiin vielä sellaiset valokuvakirjat sinne ja Valveella olevaan näyttelyyn pitäisi kans kait osallistua (kyllä, jos olit kuullut että en osallistu niin se on jo vanhentunutta tietoa! muahaha!) ja mitäköhän muuta..? Niin joo Emmaa saisi kuvata taas parin tai kolmen viikon päästä. Hih. Eli kiirettä tulee pitämään.



Tässä postauksessa näkyvät kuvat ovat tänään otettuja, juurikin ajalta kun tein tuota yhtä ennakkotehtävää.. vahingossa tökkäsin pensselin jossa oli mustetta niin mukiin josta juon! Ei vitsit! Toivottavasti kuvat innostaa ja joo, on vähän jäänyt päälle tuo Polaroid ohjelman efekti, tykkään siitä ihan liikaa. Nyyh.

Blogin päivittämiseen tulee kyllä uutta hehkua kun istuu itse lattialla ja kone on sängyllä. Kokeilkaa ihmeessä!

Video tapahtuneesta tulee teknisistä syistä hieman myöhemmin mutta stay tuned!

1 comment:

  1. Tosi hienoja noi liukenemiset! Vihdoin muistin taas lukea blogiasi <3salla

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.