Wednesday 31 March 2010

Alejandro

Tänään ensimmäisen kerran tänä keväänä kävelin ulkona kesäkengillä ja kevyellä takilla - hyvin pärjäsi! Aurinko oli ihana ja ah mikä päivä oli. Ei tietenkään kuvan kuvaa, koska ei sitä koskaan ota kameraa mukaan kun käy kaupassa.

Koulumaksut tuli ja jeah jeah. Kevättä on rinnassa ja tuntuu että se blokki ennakkotehtävien suhteen on menossa pois, hyvä minä! Sain nimittäin kuvattua mahdollista materiaalia sitä videota varten jo ja sitten viikonloppuna lisää. Vielä pitäisi se kuvapari kuvata kuin myös se tarina Punahilkasta. Hrrr. Niin ja koota se portfolio Kuvataideakatemiaa varten ja.. miettiä kuvia niitä näyttelyitä varten!

Sitten sain kuulla että Coconut on saapunut Suomeen ja parin viikon päästä se varmaan kohtaa minut varmaankin. Ja sitten se pitäisi lähettää Venäjälle, great. Se taas maksaa jonkin verran hmph. Olen siis totisesti elänyt yli varojeni, auts! Onneksi äiti on ihana. ♥

Onneksi muuten olen saanut sen kuvakirjan todella valmiiksi, sen verran ahkerasti tein sitä Tiistaina. :) Huomenna tosiaan alkaa Huhtikuu ja hui jotain muutakin tapahtuu sen kuukauden aikana. iiiik!

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.