Monday 29 March 2010

My Town

Hui huii mikä päivä taas on ollut! Aamulla joo oli se labra, kauheita verenimijöitä noi terveyskeskukset! Aamulla myöskin soitin tosiaan sen ajan sinne ultraan. Pelottavaa.

Koulussa käytiin sellanen palaveri tulevan tapahtumista ja huh huh! Paljon juttuja tiedossa ja paljon tehtävää. Onneksi tänään olen ollut super ahkera ja saanut sellaiset.. 4(!!!) ennakkotehtävää tehtyä. Hihi. Pääsiäisenä sitten kuvaan sen dokumentti elokuvan materiaalin ja sen jälkeen leikkaan sen ja sitä ennen teen loppuun Lahden tehtävät ja kuvaan sen kuva tehtävän. Yay. Siihen kun vielä lisää kaikki noi näyttelyjutut jotka on tulossa ja sen että meidän pitää tehdä sellainen kirja niin voin jumankauta. Olen kyllä soppani itselleni taas keittänyt. Asenne kyllä on, että tästä selvitään voitajana, heh.

Ylihuomenna on tosiaan kritiikki ja kaikesta ennakkotehtävä hössötyksestä huolimatta minä aijon osallistua siihen. Miettikääs sitä! Oikeastaan äsken vasta kuvasin sen kuvan, mutta ihan hyvä vain. Äkkiä tässä näin kohta vähän muokkaan sitä (rajaan etc) ja sitten se saa odottaa Keskiviikkoa. :) Sen jälkeen voisikin alkaa toden teolla miettimään sitä kirja juttua. Jonkinlainen portfolio sen pitäisi olla mutta mulla ei ole mitään hajua sen kokonaisuudesta ja sitä pitäisi kuulemma alkaa tehdä HETI. Hrr. No jos huomenna saisi päivällä sitä eteenpäin edes vähäsen niin illalla taas keskityn ennakkotehtäviin ja jotain. Hih.

Tarkoitus oli liittää tähänkin entryyn kuvia mutta näköjään mielenkiintoisten ongelmien takia sekään ei onnistu. Hmph. Kuvien puutteen vuoksi lisäänkin tähän listan asioista jotka pitää hoitaa kahden viikon aikana..

Ennakkotehtävät:
- Dokumentti elokuvan kuvaaminen, editoiminen, valmistut DVD-formaattiin
- Kuvaparin kuvaaminen, tulostaminen, liimaaminen
- Punahilkka ja Susi tarinan kuvaaminen, kokoaminen yhteen
- Työsuoritus tehtävän piirtäminen
- Portfolion kasaaminen
- Ennakkotehtävien kokoaminen kouluttain ja postittaminen ajoissa.

Koulujutut:
- Kirjaan tulevien kuvien päättäminen, tekstit sinne + koko homma kuntoon
- Näyttelykuvien päättäminen, tulostaminen ja valmistaminen näyttelyihin
- Tehdä lisää syanotypia juttuja koulun kevätnäyttelyyn myyntiin
- Ehkä pieniä kuvia sinnekin myyntiin

Muuta:
- Hakea kesätöitä
- 12.4 ultraääni tutkimus

I guess I'm crazy then.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.