Tuesday 2 March 2010

Bad Romance

No voi sun autolakko! Hmph. Ainakaan tämä etelästä kotoisin oleva ihminen ei ole tyytyväinen siihen, toivon että menee yhtä nopiasti ohi kuin vaan voi. Mä haluan kotiin lomalle!

Koulussa oli tänään harvinaisen mielenkiintoinen päivä, johtui varmaan siitä että meillä on tänään ja tällä viikolla muutenkin on Anni meillä opettajana, käydään juuri tuota omaa teemaa lävitse ja miten siitä saa sellaisen sarjan ja semmosta. Tänään ei ollut muuta kuin käytiin muiden valokuvataiteilijoiden ja semmoisten kuvia läpi kirjoista, oli kyllä mielenkiintoista. Olishan se kiva jos joskus itseltäänkin julkaistaisiin semmonen. Ehkä sitten joskus.

Omaan teemaani liittyen niin kävi syksyllä hassusti ja otin yhden sellaisen kuvausaiheen joka on sitten supistunut matkan varrella aika reilusti. Teemani on minä itse, eli omakuvat ja semmoiset. Kävinkin äsken juuri oman koneeni läpi omakuvista ja totesin että kaikki taitavat olla Veistolan koneella, hups heijaa. Täytyy sitten nyt illalla kun teen sen kuvaustehtävän huomiselle tai aamulla ennen tuntia niin ottaa ne yhteen.

Viime aikoina olen lukenut yhtä kirjaa nimeltä Virgin suicides, kirjasta on myös tehty kulttimaineeseenkin noussut elokuva. Varsin koukuttava kirja, pitäisi lukea se Elämäni elokuvat ennen tuota mutta ei malttanut odottaa! Odottavien pinossa on myös Beatnikit ja Apinamorsian, eli mielenkiintoisia lukuhetkiä on tulossa. Yay.

Taikin ennakkotehtäviin liittyen niin olen ihan järjettömän innoissani! Ihan mahtavia tehtäviä ja inspiraatio on ihan katossa. Mahtavuutta. Pitäisi vaan nyt kiskoa se inspiraatio sieltä katosta ja alkaa töihin, hurrr. Ehkä tästä vielä selvitään ehjin nahoin. Pitää myös pysyä pois niistä tilastoista että kuinka moni edes sinne Taikkiin pääsi sisään viime vuonna. Huh huh.

Mutta jos ottaisi välipalaksi päärynän, soittaisi äidille ja öm. Miettisi sitä kuvatehtävää ja semmoista. Heh.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.