Sunday, 15 April 2012

Heavy Metal Lover


Oh my mikä lauantai pitkään, pitkään aikaan! Tuntuu jotenkin järjettömältä ajatella, että nyt on vasta sunnuntai.. vai pitäisikö sitä sanoa jo? Sillä jos olisin osannut aavistaa miten päräyttävä eilisestä tulisi niin olisin varmaan nauranut itseni saunan taakse jo aikaa sitten.. haha.

Tuntuu jotenkin nyhvältä laittaa vain jotain web kamera kuvia ennen eilisen suuria seikkailuja ja uusien ihmisten kohtaamista mutta sellaista se on, vaikak oli mulla kyllä kamera mukana. Vanha rouva nimittäin. ;)

Eilen siis kun nyt asiaan yhtään pääsen oli kaverini tuparit joiden teemana oli sellainen iloinen 20-luku kuin klassinen 50-luku. Teemaväritkin taisivat olla ja yritin pukeutua niiden mukaan ja tein varsin vahvat, epätasaiset rajaukset silmiin. Uu, uu. Yritin myös taltuttaa kuontaloani sellaiseen 20-luvun fiilikseen, mutta se jotenkin jäi matkan varrelle kun löysin itseni seikkailemasta keskellä metsää Helsingissä, hehe. Ei sillä, se pieni kävelylenkki oli varsin mainio ja ihana. Seuraavan kerran osaan kyllä jäädä oikealla pysäkillä. ;)

Seikkailuun viitaten niin meikän suunnistustaito ei kyllä pettänyt missään vaiheessa, vaikka kiersinkin pienen lenkin. Eli koko ajan olin kartalla olinpaikastani, mutta se minne piti mennä oli välillä vähän hakusessa, heheh. Kunnialla selvittiin kuitenkin perille ja siellä sitten saikin syödä kaikkea hyvää om nom nom. Ja kahvilikööriäkin tuli nautittua. Oli muuten hyvää likööriä, juuri täydellistä. Unohtamattakaan seuraa ja niitä ihmisiä johon tutustuin. Ohh. Ja vaikka siellä muutama tuttu jo oli, mutta oli aivan äärettömän mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja kyllä sitä juttua tuntui myös tulevan. Varsinkin sisäpiiri juttuja.. ;)

Lupaan siis, että kunhan vain saan kuvattua vanhassa rouvassa olevan filmin loppuun niin kehitän sen, ihan varmasti!

Kun sitten lopulta pääsin kotio oli maailman järkyttävintä huomata että kello oli jo yhdeksän, vastahan se oli ollut viisi ja muuta tuollaista mukavaa. Siivosinkin siinä sitten vessan kun kotiin pääsin ja tein sudokuja ja katsoin Terra Novan jakson kerrankin telkkarista. Niin ja jatkoin sudokujen tekemistä aina niin kauan kun MTV3 Leffa-kanavalta tuli Kauna ja naureskelin sille kuinka ei-pelottava kyseinen elokuva on..


Kyseinen gif myös kertoo kuinka duck-face niin kuin minäkin voi muuntautua muka glamour neidiksi. Haha.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.