Monday 12 April 2010

Daddy Cool

No nih. Se oli siinä. Ai mikä oli siinä? No ennakkotehtävien teko! Muahahahahahaah. Eli tänään joskus seitsemän jälkeen illalla olin valmis. Video oli, valmis. Kuvitelkaa, se on VALMIS. Huoh. Enää huomenna vain postitus niin yeah yeah. Itseasiassa tällä hetkellä polta sitä DVD:tä. ;)

Tuntuu jotenkin mukavan kevyeltä. I guess that's the point. Seuraavaksi jännitetään sitä että kutsuvatko ne takaisin. Ungksglshdg. Mut jos ei keskityttäis siihen vaan siihen että sais tuon näyttelyjutut pois alta kunnialla. :) Eli huomenna tarkoitus antaa ne kuvien mitat ja sitten tilata ne paspikset.. and that's it. Niin ja tietenkin sitten kanssa miettiä miten ihmeessä saan tulostettua sen penteleen lomakkeen. Pitää huomenna kysellä siltä sivarilta että jos se asentais sen Abode Readerin siihen tietokoneluokan koneelle. Huoh.

Huomenna tosiaan Taikin ja Lahden tehtävien postitus. Kuvataidekatemien postittaminen tapahtuu onneksi vähän myöhemmin, on siis aikaa selvittää ongelma näytetyölomake. Hrr. Jos nyt menis rauhassa nauttimaan iltateestä ja odottelemaan että True Blood alkaa. Sen jälkeen voikin mennä nukkumaan ihan tyytyväisin mielin, onhan sitä tänään herätty jo kuudelta!

Niin ja koska olen nyt saanut tämmöisen työmyyrä otteen päälle niin voishan sitä jos ei ole muuta tekemistä niin alkaa miettimään sitä seuraavaa kritiikkitehtävää jonka deadline on 28.4. Haha.

Loppuun vielä kuva jonka olen aikoinaan tallentanut tumblr nimiseltä sivustolta. Harmiksi vain tuo jonka kuva oikeasti on on kateissa, mutta jos sattumoisin tiedät kuka taitelija on niin pistä kommenttia!



Jännittäviä aikoja sitä elääkään nykyään..

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.