Tuesday 13 April 2010

My Heart Belongs to Daddy

Huh, se stressi on ohi! Ainakin osittain.. ensi viikolla tiedossa Kuvataideakatemian tehtävien postitus. Täytyy kyllä myöntää, että ei ollut mikään helpoin postitus. Limingan S-marketin yhteydessä toimiva posti kun ei ole mikään maailman kattavin. Sad true story. Mutta postitettiin ja ei maksanut kuin vaan.. 13€ + ensi viikon postitus. Huoh.

Ensi viikko onkin aikamoista menoa, täytyy sanoa! Kuvataideakatemian näytetöiden postitus, kuvakirjan saapuminen (9 työpäivän toimitusaika), yksi salainen projekti ja mitäs muuta.. jotain varmaan. Näyttelyjuttuja. Onneksi tänään sain annettua nuo kuvien mitat Juhalle, jes! Se on pois alta!

Tällä viikolla pitää enää huolehtia siitä, että saan sen penteleen lomakkeen tulostettua + kopioin uudestaan nuo amiksen todistukset. :D Kun osa meni Taikille. Hih. Nyt ajattelin kun on sen verran vapaata ja tylsää niin katsoa Yle Areenalta yhden dokumentin jonka Emma linkkasi blogiinsa. Ihanaa kun aikaa tehdä jotain! Sitten voisin vaikka lueskella kirjaa.. ja käydä suihkussa? Ken tietää. I'm a free bitch.

Niin ja jos jaksais niin sitä kritiikkiäkin vois tehdä. Sen deadline kun on se 28.4. huh huijaa. Mutta otetaan sen kanssa iisisti. ;)

P.S. Nyt on vasta tiistai mutta tuntuu ihan täysin perjantailta. Miksiköhän?

1 comment:

  1. Naapurisi.Vakiokommaaja.Ehkä14 April 2010 at 14:07

    SALAINEN PROJEKTI?! o.o

    ReplyDelete

Leave a message. If you want to.