Wednesday 21 April 2010

Let it go

Rauhallisuus, rentous. Vapaus. Näyttely kasattu, kauan odotettu kirja tuli vihdoin postista (ja ehdottomasti sen rahan arvoinen!). Syanotypia tehty, enää niiden erittely myytäviin ja itselle jääviin ja sitten huomenna jos sais vietettyä aikaa siellä Grafiikan yläkerrassa niitä laitellen niin kaikki olis jees. Valitsin myös valvontavuoron koulun päärakennukselle maanantaiksi, ei luulisi olevan kovin paha. Päivän toisiksi viimeinen vuoro. Ajattelin että jos sais kirjoja luettua?




Jalat huutaa hoosiannaa. Kalevan käynti oli mielenkiintoinen. Perjantaina pesen pyykkiä. Pitäähän sitä pukeutua nätisti näyttelyn avajaisiin. ;) Olisi hirveä inspiraatio kuvata, mutta jotenkin se kamera ei vaan ole kulkenut mukana. Ehkä huomenna, edes videokamera? Sain myös hyvää palautetta siitä kirjasta, ihmiset tykkäsivät.


Kohta on Vappu ja olen saanut kutsun tupareihin, mutta luultavammin jää väliin. No money, no fun. Noh, jos lukis niitä kirjoja sitten. Oon ajatellut että mahdollisesti en enää kävis lainaamassa Limingan kirjastosta luettavaa koska mulla on kuitenkin vielä semmoiset 4 kirjaa luettavana. Enää onneksi vain sellaiset 200 sivua jäljellä Blondista, uu lala.

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.