Saturday 10 April 2010

Sheena Is A Punk Rocker

Myönnetään, myönnetään, eilinen oli ihan kamala päivä. Loppujen lopuksi kaikeen huonoon onneen ja vastaavaan auttoi ihan täydellisesti se että perjantai vaihtui lauantaiksi. Huh, vihdoin! Nyt yhden poltetun DVD:n ja yhden poltetun CD:n jälkeen on helppo hymyillä voittajana. Olisihan se ollut kiva tietää, että tarvitsee vain ladata koneelle yhden video konvertoijan lisäksi Neron kokeiluversio että hommat etenee. Nyt ollaan sitten viisaampia.

Huomenna olisi sitten tiedossa sen videon viimeistelyä mm. puheen nauhoittamisen muodossa ja mahdollisen lisämateriaalin kuvaamisessa. Kuin myöskin kaikkien tulevien DVD- ja CD-koteloiden kansien suunnittelu loppusuoralle asti. Jos sitten maanantaina ostaisi Oulussa ollessa niin tyhjiä koteloita. Maanantaina myös varmaan saan sen himputin lomakkeenkin tulostettua, kiitos Emma vinkistä! Tiistaina voidaan sitten hengähtää, että jee jee ne työt lähetetty on. Hihi.

Vielä pitää tunnustaa se asia, että eilen myös kävi nuo omatkin tunteet aika kierroksilla. Sanottaisiinko näin että kyllä se itkeminen aina välillä helpottaa ja se on ihan hyväksi. Taisi purkautua lievästi sanottuna stressiä niiden kyyneleiden kanssa. Kiitos eräälle kun oli siinä, olemassa.

Loppuun voisin vielä rykäistä teidän iloksi kuvan. Kuvan joka tulee olemaan niin koulun näyttelyssä kuin siinä kirjassa ja Valveellakin aikanaan. Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Hyvää yötä. Ai niin, sen minun kuvakirjan nimi on muuten volume 01, stay tuned!

No comments:

Post a Comment

Leave a message. If you want to.